Dostępne menu:
Od Szefów Kuchni 👨‍🍳: makarony, sałatki, ryby i mięsa
Dania do podziału
icon
Miseczka degustacji oliwek
18 PLN
icon
Krem z pora
22 PLN
icon
Tatar z Wołowiny
55 PLN
icon
Sałatka Cezar
42 PLN
icon
Tagliere Bottegas
54 PLN
icon
Kalmary Smażone z Sosem Aioli Cytrynowym
49 PLN
icon
Symfonia Krewetek i Kopru Włoskiego
59 PLN
Pasta
icon
Ręcznie robione maccheroni CACIO E PEPE
44 PLN
icon
Risotto z BOROWIKAMI I LAWENDĄ
49 PLN
icon
Ręcznie robione pappardelle ROSSO DI SICILIA
59 PLN
icon
Ręcznie robione bigoli AMATRICIANA
49 PLN
icon
Ręcznie robione bigoli CARBONARA
49 PLN
icon
Gnocchi alla SORRENTINA
44 PLN
icon
Lasagne al RAGU' BOLOGNESE
54 PLN