Pracę zaczniemy Jutro o 13:00.
Pandoro i Panettone to klasyczne włoskie wypieki świąteczne, przygotowane ze świeżego włoskiego mleka, jaj i powolnej, tradycyjnej fermentacji. Pandoro z Werony chłodzi się naturalnie, by zachować miękką, lekką strukturę. Panettone, pełne kandyzowanych owoców i rodzynek, studzone jest do góry nogami, co nadaje mu delikatność i autentyczny smak. Oba wypieki oddają ducha włoskiego rzemiosła.
Propozycje Szefa Kuchni w Bottega: Tam, gdzie Tradycja Spotyka Innowację! Szef Fabiano mistrzowsko reinterpretuje klasyczne dania międzynarodowe z eleganckim włoskim akcentem. Odkryj starannie dobrany wybór dań zarówno na zimno, jak i na ciepło, każde z unikalnym kulinarnym podpisem
Bottega Warszawa: Mistrzostwo w Pizzy Neapolitańskiej. Wykonana z Najlepszej Mąki Farina Petra, Pomidorów San Marzano i Najszlachetniejszych Włoskich Składników. Zanurz się w Neapolitańskiej Tradycji Tu i Teraz
Spróbuj Naszego Domowego Tiramisu i Cannolo: Czysta Perfekcja w Deserach!